header
Subrosa
 
Magyar English
 
roseKik Vagyunk?
roseMint jelent a Sub Rosa?
roseMik Vagyunk?
roseKiket Várunk?
roseMi a One Brain?
roseMit Tanítunk?
roseGaléria
roseLinkek
roseElérhetőségünk
 
roseMagamról
roseOkleveleim
roseProgram Ajánló
rosePublikációk
roseForum
roseRajz Tanfolyam
roseRajz Galéria
roseSzínes Rajz Galéria
 
roseMunchen 2010
roseMunchen 2010 Youtube
roseIndia 2012
roseIndia 2013
roseTarot Bemutató

Adatkezelési tájékoztató

A tájékoztatás a honlapunkkal és a szakmai partnereinkkel kapcsolatos adatkezelési tevékenységeinket mutatja be.

I. Az adatkezelő

Neve: Dr. Várhidi Ilona egyéni vállalkozó
Elérhetősége: subrosa@subrosa.hu
Telefonszáma: +36 (30) 9618-759
Levelezési cím: 1142 Budapest, Szuglói Körvasútsor 190.
Adatkezelő honlapjának címe: http://www.subrosa.hu
Nyilvántartási szám: 5686585

 

II. Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége

Nem folytatunk olyan tevékenységet, amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő alkalmazását.

III. Hogyan kerülünk kapcsolatba a személyes adatokkal, amelyeket kezelünk?

KAPCSOLATFELVÉTEL – hozzájárulás alapján (GDPR 6. cikk 1. bek. a) pont)

Hozzájárulását visszavonhatja egy üzenettel, amelyet a subrosa@subrosa.hu e-mail címre várunk, ebben az esetben haladéktalanul törölni fogjuk a kezelt személyes adatot, kivéve, ha más célból is kezeljük azt. Például a nevét törölhetjük a levelezőrendszerünkből, de a számlák között megmarad, mert jogi kötelezettségünk a számviteli bizonylatok megőrzése.

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Kapcsolatfelvétel honlapról (subrosa@subrosa.hu; varhidi.ilona@subrosa.hu)

Név, e-mail cím, minden más adat, amit elküld az üzenetben

Online és telefonos kapcsolatfelvételi lehetőség biztosítása, általános tájékoztatás nyújtása a szolgáltatásokról, érdeklődő kérdések megválaszolása.

Hozzájárulás visszavonásáig, legfeljebb a tárgyhó végéig, az elintézett levelek havonta törlésre kerülnek.

Kapcsolatfelvétel telefonon (+36 (30) 9618-759)

Név, telefonszám

Hozzájárulás visszavonásáig, legfeljebb a tárgyhó végéig, a híváslista havonta törlésre kerül.

SZOLGÁLTATÁSAINK TELJESÍTÉSE – szerződé előkészítése vagy teljesítése (GDPR 6. cikk 1. bek. b) pont)

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Időpontkérés telefonon vagy e-mailben

Név, e-mail cím, telefonszám, minden más adat, amit elküld az üzenetben.

Időpontfoglalás személyes találkozásra.

Törlési kérelemig, legfeljebb a tárgyév során (határidőnaplóban rögzített időpontok). Az e-mailben foglalt időpontok rögzítését követően a levelek azonnal törlésre kerülnek.

Egyéni konzultáció

Név, telefonszám, születési dátum, e-mail cím, rövidítve problémák, feljegyzések (általában nem beeazonosítható módon).

Stresszoldás, képességfejlesztés, páciens beazonosítása, személyes problémák feltérképezése és megoldása.

A páciens által önként feltárt különleges adatokat a hozzájárulás visszavonásáig kezeljük, legfeljebb a 2-3 alkalmas foglalkozások lezárásáig. Évente felülvizsgáljuk és megsemmisítjük a lezárt kezelésekre vonatkozó feljegyzéseket.

Tanfolyamra jelentkezés

Név, telefonszám, e-mail cím.

A jelentkező beazonosítás és értesítése változás esetén. Kapcsolattartás a tanfolyam teljes időtartama alatt. Ezek a személyes adatok továbbításra kerülnek a licenc tulajdonosnak, az oklevelek kiállítása céljából.

A 10 alkalmas, másfél éves tanfolyam végéig.

Képzési megállapodás

Név születési időt, lakcím, telefonszám, e-mail cím, számlázási név és számlázási cím, aláírás

Tanfolyam feltételeinek, részleteinek rögzítése írásban.

A 10 alkalmas, másfél éves tanfolyam végéig.

SZÁMLÁZÁSI KÖTELEZETTSÉGÜNK TELJESÍTÉSE – jogi kötelezettség – (GDPR 6. cikk (1) bek. c) pont, előíró jogszabály:

-          az adózás rendjéről szóló 2017. évi CL. törvény 78. § (3) bekezdés: az iratokat az adózónak a nyilvántartás módjától függetlenül az adó megállapításához való jog elévüléséig kell megőrizni (esedékesség utolsó naptári napjától számított öt év).

-          az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. tv. 169. § e ) pont ( számla kötelező elemei ).

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Számlázás

Számlázási név, számlázási cím, egyéni vállalkozók adószáma

Számlázási kötelezettség teljesítése.

A kiállítás évében és további 5 évig őrizzük meg a számlákat.

Fizetés átutalással

Az átutalást teljesítő természetes személy neve, bankszámlaszáma.

Beazonosítás, jóváírás, számviteli bizonylat megőrzése.

JOGOS ÉRDEKÜNK ALAPJÁN TÖRTÉNŐ ADATKEZELÉSÜNK– (GDPR 6. cikk (1) bek. f) pont).

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Szakmai partnerek és korábbi tanulók kapcsolattartási adatainak megőrzése

A természetes személy neve, munkahelyi címe, telefonszáma, e-mail címe, foglalkozása

Szakmai és üzleti kapcsolattartás, továbbképzésekről tájékoztatás.

Üzleti vagy szakmai kapcsolat fennállásáig, tiltakozásig


Készítettünk érdekmérlegelési tesztet, amelynek az lett az eredménye, hogy az így tudomásunkra jutott és kezelt személyes adatok kezelésével egyáltalán nem sértjük természetes személyek magánszféráját és az információs önrendelkezési jogukat.

Ön tiltakozhat a személyes adatai kezelése ellen a következő elérhetőségünkön: subrosa@subrosa.hu

 

MARKETINGCÉLÚ ADATKEZELÉSEINK HOZZÁJÁRULÁS alapján (GDPR 6. cikk 1. bek. a) pont);

-          hírlevélküldés kiegészítő ágazati jogszabályhely: a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. 6. § (1) – (3) bekezdés;

-          fényképfelvételek felhasználása kiegészítő ágazati jogszabályhely: a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. tv. 2:48. §

A hozzájárulás bármikor visszavonható egy üzenettel, amelyet a subrosa@subrosa.hu e-mail címre várunk, ebben az esetben haladéktalanul törölni fogjuk a rendszerből a levelet, kivéve, ha más célból is kezeljük azt. A fényképfelvételek nyilvánosságra hozatalával kapcsolatban külön tájékoztatást is nyújtunk az érintetteknek.

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Fényképek nyilvánosságra hozatala

képmás

Tevékenységünk bemutatása, bejegyzéseink illusztrálása.

Hozzájárulás visszavonásáig, vagy adatkezelő általi törlésig

Hírlevél / eDM küldése

név, e-mail cím

Szolgáltatásaink népszerűsítése, rövid híreink kiküldése, új eseményeink hirdetése.

Leiratkozásig.

 

FACEBOOK OLDAL ÉS CSOPORT MŰKÖDTETÉSE– hozzájárulás alapján (GDPR 6. cikk 1. bek. a) pont

A Facebook és a Sub Rosa Képességfejlesztő és Stresszkezelési Oktató Központ oldal adminisztrátora közös adatkezelők. A közös adatkezelésről szóló tájékoztatást a Facebook oldalunkon elhelyeztük a Jegyzetek lapfülön

Tevékenység

Kezelt személyes adatok

Adatkezelés célja

Adatkezelés időtartama

Facebook oldal és csoportok működtetése

Név, nyilvános profil, nyilvános megosztások, bejegyzéskedvelések, hozzászólások, privát üzenetek.

Tevékenységünk iránt érdeklődők részére rövid hírek megosztása, eseményekről és új szolgáltatásokról tájékoztatás, véleménycsere. Tanítványaink segítése a zárt csoportokban.

Hozzájárulás visszavonásáig.


EGYÉB ADATKEZELÉSEK

COOKIEK KEZELÉSE

A süti (cookie) egy kis fájl, amely akkor kerül a számítógépre, amikor egy webhelyet látogat meg. A sütik számtalan funkcióval rendelkeznek. Többek között információt gyűjtenek, megjegyzik a látogató egyéni beállításait, és általánosságban megkönnyítik a weboldal használatát a felhasználók számára.

Oldalunkon a következő sütiket használjuk:

Statisztikai sütik

Nem gyűjtenek személyes adatot. Az adatkezelő a statisztikai sütikkel információt gyűjt arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt. A névtelenül begyűjtött adatokat a honlap fejlesztésére és a látogatói élmény javítására fordítjuk.

Név Szolgáltató Lejárat Típus

Arról gyűjti az adatokat a Google Analytics segítségével, hogy egy felhasználó hányszor látogatta az adott oldalt, valamint mikor volt az első és az utolsó honlaplátogatás időpontja.

_utma

.subrosa.hu

2 év

HTTP

Elmenti a pontos idejét, hogy a felhasználó mikor járt legelőször a honlapon. A Google Analytics számolja ki azt a pontos időtartamot, amennyit a felhasználó az oldalon tölt.

_utmb

.subrosa.hu

1 nap

HTTP

Elmenti a pontos idejét, hogy a felhasználó mikor járt legutoljára a honlapon. A Google Analytics számolja ki azt a pontos időtartamot, amennyit a felhasználó az oldalon tölt.

_utmc

.subrosa.hu

ideiglenes süti, a böngésző bezárását követően törlődik

HTTP

Azt figyeli, hogy az előző sütik összegyűjtött adatai milyen gyorsan mentődnek a szerverre.

_utmt

.subrosa.hu

1 nap

HTTP

Arról gyűjti az adatokat a Google Analytics segítségével, hogy a látogató honnan lépett az oldalra, milyen keresőből navigált át, milyen linkre kattintott, milyen keresési kifejezést használt.

_utmz

.subrosa.hu

6 hónap

HTTP

Gyűjti a felhasználók látogatási számát, az oldalon eltöltött időtartamát, és a weboldalak tartalmának optimalizálására szolgáló jelentések létrehozásának céljait.

 

Oldalunkon a bejegyzésekben linkeket helyeztünk el (más oldalak bejegyzései, videók), ezek megnyitásakor más oldalra navigálja a felhasználókat a rendszer. Ezeken az oldalakon további sütikkel találkozhatnak, amelyekről részletes tájékoztatást a konkrét oldaltól kaphat. Így például a beágyazott Youtube videók megtekintése során az irányadó tájékoztatás a Youtube oldalán található: https://support.google.com/youtube/answer/2801895?hl=en-GB#  

A saját böngészőjében bármikor ki tudja kapcsolni a sütiket a következő linkek valamelyikén:

-                      Internet Explorer:  http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

-                      Firefox:  https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer

-                      Mozilla: https://support.mozilla.org/hu/kb/weboldalak-altal-elhelyezett-sutik-torlese-szamito

-                      Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=en_US

-                      Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647

 

IV. A vállalkozón kívül ismeri meg a személyes adatokat? A címzettek köre:

Könyvelés

Szőke Judit könyvelő ev. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út . 2/1.; a természetes személyek számlázási és átutalási adatait ismeri meg a könyvelési feladatok ellátása során.

Tárhelyszolgáltatás:

Nord Telecom 1074 Budapest, Dohány u. 12-14. 36 1 492 0000

 

Oklevelek kiállítása

Three In One Concepts elnöke, székhelye: 275 East Hillrect Drive - Suite 130, Thousand Oaks California, 91360 USA  

Az adattovábbítás célja: oklevelek kiállítása. A licence tulajdonos adatkezelési tájékoztatása elérhető itt: https://www.3in1concepts.us/privacy.php

 

V. Adattovábbítás harmadik országba vagy nemzetközi szervezet részére

Személyes adatokat továbbítunk harmadik államba, a Three In One Concepts elnökének, székhelye: 275 East Hillrect Drive - Suite 130, Thousand Oaks California, 91360 USA. Az adattovábbítás célja 10 alkalmas tanfolyamról az oklevelek kiállítása a licenc tulajdonos által.

 

Facebook oldalt és csoportot működtetünk, ebben az esetben közös adatkezelőnek számítunk a Facebookkal. Az erről szóló tájékoztatást Facebook oldalunkon elhelyeztük.

 

VI. Érintettek jogai

Az adatkezelés teljes időtartama alatt élhet a következő jogosultságokkal:

a)      Hozzáférés a személyes adatokhoz

Az érintettek jogosultak visszajelzést kérni arra vonatkozóan, hogy személyes adataik kezelése folyamatban van-e és ha igen, jogosultak hozzáférést kapni a következő információkhoz:

-          adatkezelés céljai,

-          az érintett személyes adatok kategóriái,

-          címzettek, akikkel / amelyekkel a személyes adatot közölték vagy közölni fogják, beleértve a harmadik országbeli címzetteket és a nemzetközi szervezeteket,

-          az adatok tárolásának tervezett időtartama, ha ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjai,

-          az érintett azon joga, hogy kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen,

-          valamely felügyeleti hatósághoz címzett panasz benyújtásának joga,

-          ha az adatokat nem az érintettől gyűjtöttük, a forrásukra vonatkozó minden elérhető információ,

-          az automatizált döntéshozatal ténye, beleértve a profilalkotást, valamint az alkalmazott logikára és arra vonatkozó elérhető információk, hogy az ilyen adatkezelés milyen jelentőséggel bír és az érintettre nézve milyen várható következményekkel jár,

-          ha az adatokat továbbításra kerülnek harmadik országba vagy nemzetközi szervezet részére, tájékoztatás a megfelelő garanciákról.

Az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát rendelkezésre bocsátjuk. További másolatokért az adminisztratív költségekért, ésszerű mértékű díjat számolunk fel. Ha érintett elektronikus úton nyújtotta be a kérelmet, az információkat széles körben használt elektronikus formátumban adjuk át (word, pdf, excel, jpg stb.), kivéve, ha másként kéri.

A másolat igénylésére vonatkozó jog nem érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

 

b)      Helyesbítéshez való jog

Ha elírtuk klienseink, tanítványaink, más érintettek nevét, a telefonszámát, az e-mail címét, vagy bármely más személyes adatát, az érintett kérésére helyesbítjük vagy kiegészítjük azt. Az érintett jogosult arra, hogy helyesbítsük a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, kérhető a hiányos személyes adatok kiegészítése. A helyesbítésről minden olyan címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az érintettet kérésére tájékoztatjuk a címzettekről.

 

c)       Személyes adatok törléséhez (az „elfeledtetéshez”) való jog

Indokolatlan késedelem nélkül kötelesek vagyunk törölni az érintett kérésére, vagy kérés nélkül is a rá vonatkozó személyes adatokat, ha

-          a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtöttük vagy kezeltük,

-          az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás volt, ezt érintett visszavonta és nincs más jogalap az adatkezelésre,

-          érintett tiltakozik a közérdekből történő, közhatalom gyakorlásán alapuló vagy jogos érdekből történő adatkezelés ellen és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre, vagy tiltakozik a közvetlen üzletszerzés érdekében történő adatkezelés ellen,

-          a személyes adatokat jogellenesen kezeltük,

-          a személyes adatokat törölni kell uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez,

-          a személyes adatok gyűjtésére az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

Ha nyilvánosságra hoztuk a személyes adatot, amelyet törölnünk kell, az elérhető technológia és a megvalósítás költségeinek figyelembevételével megtesszük az észszerűen elvárható lépéseket annak érdekében, hogy tájékoztassuk az adatokat kezelő adatkezelőket, hogy az érintett kérelmezte a szóban forgó személyes adatokra mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának, illetve másodpéldányának törlését. Üzleti partnereinkről, vásárlóinkról nem hozunk nyilvánosságra személyes adatot.

Nem kell törölnünk a személyes adatokat, amennyiben az adatkezelés szükséges:

-          a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlásához,

-          uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítéséhez, illetve közérdekből, vagy közhatalom gyakorlása céljából,

-          megelőző egészségügyi vagy munkahelyi egészségügyi célból, illetve a népegészségügyet érintő közérdek alapján,

-          közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból, statisztikai célból, ha a törlés lehetetlenné tenné vagy komolyan veszélyeztetné az adatkezelést,

-          jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, védelméhez.

A törlésről minden olyan címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az érintettet kérésére tájékoztatjuk a címzettekről.

 

d)      Személyes adatok korlátozásához való jog

Az érintett jogosult kérni az adatkezelés korlátozását, ha

-          vitatja a személyes adatok pontosságát, tisztázásig,

-          jogellenes az adatkezelés és törlés helyett azok korlátozását kéri,

-          már nincs szükségünk az adatokra, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, védelméhez,

-          az érintett tiltakozott a közérdekből történő, közhatalom gyakorlásán alapuló vagy jogos érdekből történő adatkezelés ellen (a korlátozás addig tart, míg megállapításra nem kerül, hogy jogos indokain elsőbbséget élveznek-e az érintett indokaival szemben).

A korlátozás alá eső személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, védelméhez, illetve más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében vagy valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

A korlátozás feloldásáról érintettet előzetesen tájékoztatjuk.

A korlátozásról minden olyan címzettet tájékoztatnunk kell, akivel a személyes adatot közöltük, kivéve, ha ez lehetetlen vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az érintettet kérésére tájékoztatjuk a címzettekről.

e)      Tiltakozás a személyes adatok kezelése ellen

Az érintett tiltakozhat a személyes adatai kezelése ellen:

-          Saját helyzetével kapcsolatos okból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja közérdek vagy közhatalom gyakorlása, illetve jogos érdek. Ebben az esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek érintett jogaival, szabadságaival szemben, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, védelméhez kapcsolódnak.

-          Ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, az érintett jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon a rá vonatkozó személyes adatok kezelése ellen. A személyes adatok e célból nem kezelhetőek tovább.

-          Ha a személyes adatok kezelésére tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból került sor, az érintett a saját helyzetével kapcsolatos okokból tiltakozhat a személyes adatok kezelése ellen, kivéve, ha adatkezelésre közérdekű okból végzett feladat végrehajtása érdekében van szükség.

 

f)        Adathordozhatóság

Az automatizált módon történő adatok kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a szerződéses jogalap, az érintett jogosult a rá vonatkozó, általa a rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait, tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapni.

Az érintett kérheti ezen adatok továbbítását egy másik adatkezelőhöz közvetlenül, amennyiben ez technikailag megvalósítható.

Az adathordozhatósághoz való jog nem érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

 

g)      Automatizált döntéshozatal

Nem folytatunk automatizált döntéshozatalon alapuló tevékenységet, így az üzleti partnereinkre, vásárlóinkra nem terjedhet ki ilyen döntés hatálya.

 

Amennyiben a jogai gyakorlására irányuló kérelem érkezik, legfeljebb a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatjuk Önt a megtett intézkedéseinkről. Intézkedésünkről az Ön által megjelölt formában nyújtunk tájékoztatást, ha Ön elektronikus úton nyújtotta be a kérelmet, a tájékoztatás elektronikus úton kerül megadásra, kivéve, ha másként kéri.

A kért információkat és a tájékoztatást díjmentesen biztosítjuk.

Ha tájékoztatásunk a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül nem érkezik meg Önhöz és az intézkedés elmaradásának okairól sem tájékoztatjuk, Ön panaszt nyújthat be valamely felügyeleti hatóságnál és élhet bírósági jogorvoslati jogával.

 

VII. Panasz benyújtása

Ha úgy érzi, szabálytalanul kezeljük a személyes adatait, örömmel segítünk itt várjuk az üzenetét: subrosa@subrosa.hu

Bíróság előtt is érvényesítheti a jogait. Erre polgári per keretében van lehetőség. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A lakóhelye szerinti törvényszékre kell benyújtania a keresetet (a törvényszékek felsorolását és elérhetőségét ezen a linken találja:  http://birosag.hu/torvenyszekek ).

Bármilyen személyes adattal kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot is, őket ezen a címen éri el (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.; ugyfelszolgalat@nailh.hu).

VIII. Automatizált döntéshozatal

Automatizált döntéshozatali tevékenységet nem folytatunk.

 

IX. A megfelelő biztonság

Biztonsági rendszerünk kialakítása során figyelembe vettük a tudomány és a technológia állását, az adatkezelés jellegét, hatókörét, körülményeit, céljait, és a természetes személyek jogaira és szabadságaira jelentett változó valószínűségű és súlyosságú kockázatot.

 

X. Egyéb rendelkezések

Tájékoztatónk 2019. június 8-án lép hatályba és amint olyan új iránymutatások, állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk kell, felülvizsgáljuk a tartalmat. Ugyancsak felülvizsgáljuk a tájékoztatásunkat, ha vállalkozásunk tevékenységi köre változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be.

 

 

Budapest, 2019. június 8.

header