header
Subrosa
 
Magyar English
 
roseKik Vagyunk?
roseMint jelent a Sub Rosa?
roseMik Vagyunk?
roseKiket Várunk?
roseMi a One Brain?
roseMit Tanítunk?
roseGaléria
roseLinkek
roseElérhetőségünk
 
roseMagamról
roseOkleveleim
roseProgram Ajánló
rosePublikációk
roseForum
roseRajz Tanfolyam
roseRajz Galéria
roseSzínes Rajz Galéria
 
roseMunchen 2010
roseMunchen 2010 Youtube
roseIndia 2012
roseIndia 2013
roseTarot Bemutató

Forum

Szia!

Elolvastam a könyvedet- és nagyon tetszett! Ez életem második könyve, amit sikerült végigolvasnom, mivel dyslexiás vagyok, nehezen értem elsőre a szöveget és nem is emlékszem rá.

De a Tiéd, az már valami! Még most is ott zsong a fejemben.

Köszi drágám

Melinda

Drága Iluska,
nagyon hiányoztok... nem jó visszakerülni a zűrzavarba, ahol semmi sem egyértelmű, de minden akadályokkal teli és nehéz. Egyfolytában fáradtnak érzem magam, aminek nyoma sem volt az elmúlt 5 napban. Valahogy nem találom a helyem. Hiányzik az a szeretet, ami a közösségetekben jelen van, az a hozzáállás, figyelem és azonosság, ami nem engedi meg a barometria "Elkülönült" szintjére sodródni az embereket, az az őszinteség, amit bátran vállalhatunk, hiszen jutalma az elismerés, a megértés, bármilyen elfogadhatatlannak is tűnik a mesterséges erényekből kovácsolt álszent, "hagyományos" világnézetben.

Kicsit úgy érzem magam, mintha egy gyönyörű, hosszú útról hazatérve szállt volna le velem a gép Ferihegy I-en, ami kietlen, sivár, persze ismerős, de mégis maradtam volna még inkább ott... Hiába van lelkemben az ott töltött napok élménye, mégis fájdalommal húzom magam után a bőröndöt. Az egykedvű útlevélkezelő csodálkozva nézi könnyes arcom, miközben kérdi: Merre járt? Én válaszolok, hogy a világ egyik legszebb helyén. Látom, hogy nem érti, és kissé szemrehányóan ezt morogja: Nem tűnik túl boldognak, ezért nem kellett volna ekkora utat megtenni. Sírni itthon is lehet.

Ez majdnem igaz. Csak sírás és sírás között hatalmas különbség és rengeteg árnyalat van. Ezt Ti tudjátok a legjobban, akikhez sírni járnak az emberek, mert a lerakott terheiktől megszabadulva, megkönnyebbülve, a felismerés élményével térhetnek haza. Mennyivel másabb veszteség ez! A jelen és jövő félelmeinek, fájdalmainak és kishitüségeinek könnyei egészen mások. Fájdalmasan szülik meg magukat a könnycsatornán át, szinte érezni minden millimétert. Honnan ez a fájdalom? Honnan ez a rengeteg, feneketlen mélységből származó fájdalom, ami külső szemlélő számára nem indokolt és nem is érthető? Néha én magam sem értem. Csak arra tudok gondolni, hogy mégsem ebből a 40 évből származik...

Hiszem, hogy mire a haladó szintre kerülök, ezt is megértem majd teljes egészében: Remélem, hogy ebben nem akadályoz meg semmi.

Szeretettel gondolok Rátok

Széki Gabriela

Hi Susan,

Szia Zsuzsa

What a wonderful idea.

Milyen csodás ötlet.

Iluska is very fortunate in having you for a friend.

Iluska nagyon szerencsés, hogy te a a barátja vagy.

I'm not sure what advice I could offer, but maybe you could say something like this:

Nem vagyok biztos abban, milyen tanácsot is adhatnék, de talán valami ilyesmit mondj:

"Congratulations, Iluska. Holding a copy of your first book is the most wonderful feeling in the world, and I'm delighted you've experienced it.

Gratulálunk Iluska. Első könyvednek a példányát a kezedben tartani a világon a legcsodálatosabb dolog - és én nagyon büszke vagyok, hogy ezt te megtapasztaltad.

I know you'll be writing many more books, so you'll be recapturing that feeling many times in the future.

Tudom, hogy még sok-sok könyvet fogsz írni, és ílymódon te még újra átéled majd ezt az érzést a jövőben.

I hope this book is a huge success, and motivates you to write many more, as you have so much to offer. Thanks for sharing yourself with all of us."

Bízom benne, hogy a könyv hatalmas siker lesz ami arra ösztönöz, hogy még többet és többet írj, hiszen olyan sok van, amit átadhatsz. Köszönjük, hogy megosztottad Önmagad velünk mindannyiunkkal-

I'll be thinking of you all on the 31st. Thank you for letting me be a small part of it.

Gondolni fogok rátok mindannyiótokra 31-én. Köszönöm, hogy megengedtétek, hogy egy nekem is lehessen egy pici részem ebben.

Warmest wishes,

Richard Webster

A legforróbb üdvözlettel

Richard

Szia Iluska!

A könyvbemutatódat követő hétvégére már végig is olvastam a könyvedet, nagyon érdekes volt, és most leírom azokat a gondolataimat, amit akkor akartam megírni, de sok minden közbejött.

„Gratulálok az eddigi „munkádhoz” elért eredményeidhez, köszönöm, hogy én is részesülhettem belőle. Minden elismerésem a Tied. A tudásodért, az utadért, a feladatodért és kívánom, hogy tartsd meg a fényedet, energiádat, szeretetedet, hogy sokáig tudjál még mindebből adni, sugározni, hogy teljesítsd feladatodat, küldetésedet. Kívánom, hogy legyen türelmed még sokáig a panaszainkhoz, bajainkhoz. Köszönök mindent.

Szia Drága Iluska!

Na most fejeztem be a könyved olvasását. Annyira örülök, hogy megírtad ezt a könyvet. Szerintem nagyon sokat lehet az esetekből tanulni, legalábbis úgy érzem, hogy nekem sikerült. :)

Néha meg jókat röhögtem :)

Csak annyi a "baj" vele, hogy a vizsgáimra kellene tanulni, de valahogy a könyvedet fontosabbnak éreztem, ezért a tanulást hanyagoltam. :) De a vizsgáim úgyis mindig sikerülnek. :)

A másik meg az, hogy nehéz Homlok/Tarkóban olvasni, és ez 3-szor is előfordult. Úgyhogy a kezeim a fejemen, a lábammal meg akrobatikáztam, hogy valahogy nyitva maradjon a könyv. De összejött :)

Röviden csak ennyi: Köszi, hogy megírtad ezt a könyvet! Remélem lesz másik is! :)

Millió puszi és ölelés! :)

Kati

Szia Iluska!

Jelzést kaptam!!!!! (egyik asztrológiai könyvemben, melyet már régebben fogtam a kezemben, megtaláltam a névjegykártyádat, amit az első találkozásunkkor kaptam Tőled), így hát nem késlekedem tovább, írok Neked.

Hogy vagy? Milyen a könyved visszhangja?

A Margit szomszédasszonyom (ő sütötte a fincsi tepertős pogit) és a menye egymás kezéből kapkodják ki a könyvedet, mert a menye még „csak” kétszer olvasta és az kevés!!!!!!, Margit meg nem tudja már kivárni, hogy ő is nyugodtan végigolvashassa másodszor. Szóval nálunk, az utcánkban nagy a sikered.

Szép napot kívánok sok szeretettel:

Betti

Szia Iluska Drága!

Élmény a könyved! Nagyon tetszik! Szerintem a „kineziológiáról” megjelent könyvek közül a legjobb!

Gondolom, hogy a megjelenés óta nem győzöd beseperni a gratulációkat. Szuper vagy, hogy ezt megírtad! Gratulálok még egyszer.

Sok puszi!

Éva

Tisztelt Várhidi Ilona!

Elolvasva könyvét lenne egy kérdésem: Mikor lesznek ebben az évben 'Three in one concepts' tanfolyamok?

Előre is köszönöm

Judit

header