header
Subrosa
25 éve
Magyar English
 
roseKik Vagyunk?
roseMint jelent a Sub Rosa?
roseMik Vagyunk?
roseKiket Várunk?
roseMi a One Brain?
roseMit Tanítunk?
roseGaléria
roseLinkek
roseElérhetőségünk
 
roseMagamról
roseOkleveleim
roseProgram Ajánló
rosePublikációk
roseForum
roseRajz Tanfolyam
roseRajz Galéria
roseSzínes Rajz Galéria
 
roseMunchen 2010
roseMunchen 2010 Youtube
roseIndia 2012
roseIndia 2013
roseTarot Bemutató

Túl a kineziológián, túl a pszichológián:
HÁROM AZ EGYBEN MÓDSZER
'Daniel Whiteside'

Itt az ido arra, hogy tisztán megfogalmazzuk a Három az Egyben Módszer egyedülálló, páratlan helyét az emberi megértés területén.

Mi nem vagyunk kineziológusok és (a jóég tudja) NEM vagyunk pszichológusok sem. Habár integráltuk ezen két területnek az emberi természet teljes valóságának tudatosságáról szóló megértésének alapjait.

A KINEZIOLÓGIÁN TÚL…….

A definíciójából adódóan a kineziológia a test szerveinek és izmainak az integrálására fókuszál. A kineziológia az „orvoslás” leginkább figyelemre méltóbb elorelépése századunkban. A kineziológia testrol kialakított képe, valamint a test képességeinek, lehetoségeinek ismerete gazdagította emberiségünket. Dr. George Goodheart megérdemel minden elismerést és tiszteletet ezért a csodálatos ajándékért, amit az egész világ számára adott.

JÓLLEHET, a gyakorlatban a kineziológia nem különbözik más orvosi hivatásoktól, annak gyakorlói azt feltételezik magukról, hogy ok valamiféle „hatóságot, szaktekintélyt” képviselnek, annak az ezerötszáz órás tréningnek köszönhetoen, amelyet a „kineziológusi” cím eléréséhez kellett iskolapadban tölteniük.

Az Amerikai Egyesült Államikban – és még nagyon sok más helyen is a világban – a „kineziológus” cím használata nem legális, hacsak, az adott személy nem végezte el az ehhez a titulushoz szükséges hivatalos tanfolyamokat. A Három az Egyben Facilitátorai NEM „kineziológusok”, hacsak nem felelnek meg az ehhez a minosítéshez szükséges végzettséggel.

A Touch for Health, az Alkalmazott Fiziológia, stb… ezek, és még nagyon sok más, különbözo „megközelítési forma” használja az alap kineziológiai modellt, miközben csodákat visznek végbe annak érdekében, hogy milliók egészségében és jól létében érjenek el nagyszeru, pozitív változásokat. Ez egy csodálatos és sikeres gyógyító terület.

Gordon Stokes 12 éven keresztül odaadóan dolgozott Tréning Igazgatóként a Touch for Health alapítványnál. Nagyon kevés azoknak a száma, akik az egészségügy területén nagyobb tapasztalattal rendelkeznének a test újra kiegyensúlyozásában, mint O. Ám a hivatalos technikai meghatározásából adódóan, Gordon NEM „kineziológus”. És Daniel sem, csakúgy, mint a Három az Egyben egyik Facilitátora sem – kivéve, ha egyénileg el nem végezte az ehhez a címhez szükséges tanfolyamokat.

A Három az Egyben Módszer tiszteli a kineziológiát és az Alkalmazott kineziológiát – mégis NEM ez az, amirol a Három az Egyben Módszer szól. NEM az egyensúlyából kibillentett TEST „újra egyensúlyba” hozatalával foglalkozunk.

A PSZICHOLÓGIÁN TÚL…..

Dr. Freud elso, az 1990-es publikációja (The Interpretation of Dreams) (Az álmok jelentése) óta, a pszichológiának meg volt a maga százada, amelyben nagyszeru munkát végzett a különbözo mentális abberációk azonosításában és kategorizálásában. Amikor „általánosságokról” beszélünk, elmondhatjuk, hogy a pszichológia megváltoztatta az emberi tudatosságot. Sikere olyan figyelemre méltó, mint amilyen felbecsülhetetlen a léte.

Ezek az általánosságok mérhetetlen mértékben vitték elore az emberi megértést. Noha, az egyéni pszichoterápia sikere már egy teljesen másik történet. Az egyéni pszichoterápia ugyanis hosszú és unalmas és a végso, pozitív eredménye is megkérdojelezheto.

A pszichoterapeuták és a pszichológusok elismert szakemberek – hatóságok, szaktekintélyek” – mégis lehetoségeik csupán a szóbeli kommunikációra és a klienseiktol származó visszajelzésekre vannak korlátozva. „Hogy érzel ezzel kapcsolatban? és Milyen új választásokat vagy képes a jövoben meghozni?”

Hivatalosan csak a pszichiáterek – képzett és akkreditált egészségügyi szakemberek – azonosíthatnak, diagnosztizálhatnak és kezelhetnek „mentális betegségeket”. Mégis a hosszú képzésük és a nagy tudásuk ellenére is, a legtöbb pszichiáter szerint az alapveto gyógyuláshoz vezeto út a gyógyszereken keresztül vezet. „Itt van, vedd ezt be….”

Túlságosan is gyakran, ez gyógyszerektol való függoséghez vezet, valamint a gyógyszerek mellékhatásai sokszor borzasztóbbak önmagukban, mint a „mentális rendellenesség”, amelynek kezelését igyekszik a szer javítani.

Továbbá: az orvosi pszichiáteri hivatás felhasználhat lobotomiát, (lebenymetszés), elektrosokkot és sterilizálást is, mint végso legális eszközt. Ok (pszichiátria/pszichológia, mint hivatás) képviselik a „legfelsobb hatalmat.”

A HÁROM AZ EGYBEN MÓDSZER „MÁS”……..

Meg kell érteni, hogy a Három az Egyben módszer teljesen más és egyedülálló a maga nemében az emberi megértés és a test energia egyensúlyának korrigálása területén. Nem lehet sem a kineziológiához sem pedig a pszichológiához hasonlítani. Ez a kineziológián és a pszichológián is túl ér.

„A Három az Egyben a Test, a Lélek és a Szellem egységesítését tartja szem elott. A test integrálásának elosegítése érdekében, különbözo kineziológia - központú korrekciót használunk a blokkolt energiák elengedéséhez. Az elme integrálásának elosegítéséhez a Viselkedési Barométert használjuk. A szellem egységesítésének elosegítéséhez pedig a Szerkezet / Funkciót használjuk.”

Az önmegismerés egyetlen más megközelítési módszere sem egyesíti ezt a hármas tudatosságot. A pszichológiában nincsen izomtesztelés, amelynek segítségével képesek lennénk elkerülni a Tudatos / Tudatalatti tudatosságot. Továbbá nem használja a Viselkedési Barométert sem, amellyel azonosíthatná az egyéni szükség valós vágyait és félelmeit. Nem figyel és nem is képes olyan megbízhatóan összpontosítani a korregresszióra, mint a Három az Egyben Módszer. Nem tartalmaz továbbá (vagy nem használ) olyan stresszoldó módszereket, amelyeket mi használunk az Oldás, a Betáplálás, vagy a Jövo progresszió során.

A Három az Egyben „túl halad” bármilyen más napjainkban használt fizikai, metafizikai vagy parapszichológiai megközelítést.

Három az Egyben Facilitátorok (oktatók, segítok): Értsétek meg munkánk különlegességét! Velünk töltött tanulmányaitok során izomteszteléseket végeztek, hogy megtaláljátok a kliens ügyeit, miközben megvizsgáltátok ……

A Barométert……A Szerkezet / Funkciót…….Végeztetek Korregressziót……oldást, betáplálást és jövo progressziót….vagy Megvizsgáltátok az egyén Új választásait, belso beszédét és megváltozott viselkedésformáit…

A mi Facilitátoraink nem „hatóságok”, mivel csak az egyénnek van hatalma saját maga fölött.

Mi a Negatív Érzelmi Töltés oldására összpontosítunk, amelyek gátolják a szabad választást és segítünk az embereknek az általuk leginkább óhajtott jövo elérésében. Ez az, amit mi teszünk, segítünk, facilitáljuk a kívánt pozitív változás elérését.

Az egyén az egyetlen hatóság a saját fejlodésében.

Más szavakkal, ebben a munkában te – mint a Három az Egyben Facilitátora – a kliens jövojét tartod a „kezedben”.

BECSÜLD MEG ezt az ajándékot, amelyet a Három az Egyben tesz lehetové számodra, ugyanakkor BECSÜLD MEG az ajándék abszolút egyedülálló jellegét, amelyet Te adhatsz mások számára.

ADD TOVÁBB EZT AZ AJÁNDÉKOT a Három az Egyben társ szerzoinek, Gordon Stokesnak és Daniel Whitesidenak oszinte, szívbol jövo bizalmával.

header